زندگی آرام ما

اینجا جایی هست که من می خوام از خاطراتم بگم و از تجربیات شما دوستان استفاده کنم.
 
آموزش شمع کوبیسم
ساعت ۱:۱٢ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٧/۳/٢٩  

وسایل لازم:

- پارافین گـُل

- رنگ مخصوص شمع

- چاقو با تیغ موکت بری

- فتیله

مراحل انجام کار

1- کف دو ظرف مسطح را به اسپری سیلیکون آغشته کرده، پارافین مذاب را به صورت یک لایه نازک در ظرف بریزید و بگذارید تا کمی سرد شود. سپس به وسیله چاقو لایه ها را از ظرف جدا کنید و روی هم قرار دهید.

 

2- لایه ها را به آرامی لوله کنید. اگر پارافین سرد شده بود و به راحتی لوله نشد می توانید به وسیله سشوار آن را کمی گرم کنید.

3- به وسیله یک چاقوی تیز، پارافین لوله شده را به قطعاتی به ضخامت 2 میلی متر برش دهید . در صورت تمایل، می توانید برش ها را به صورت افقی، مورب و یا عمودی تغییر دهید.

4- قطعات بریده شده را کف قالب طوری بچسبانید که بین آنها هیچ منفذی وجود نداشته باشد سپس داخل قالب را با پارافین مذاب پرکرده و بگذارید تا خنک شود. بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید.

نکته:

1- در صورت تمایل، می توانید از سه یا چهار رنگ متفاوت یا فقط از یک رنگ استفاده کنید.

2- قطر قالب باید به اندازه ای باشد که به راحتی بتوانید تکه های بریده شده را درون قالب بچسبانید.



 
آموزش دکلره مو
ساعت ٢:٠٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٧/۳/٢٧  

به عمل از بین بردن رنگ طبیعی مو دکلره  (Bleaching) می گویند.

این عمل گاهی صرفا برای روشن کردن رنگ مو و بیشتر، زمانی که رنگی بیش از سه درجه روشنتر از رنگ اصلی بر روی مو، مورد نظر است انجام می شود.

رنگ مو بر حسب درجه کدورت و یا روشنی، معمولا به 10 سطح (Level) طبقه بندی می گردد که تیره ترین رنگ یعنی مشکی با شماره یک و روشن ترین رنگ یعنی بلوند پلاتینه با شماره 10 مشخص می شود.

به جدول زیر دقت کنید:

Levels of hair color

رنگ

Color

1

مشکی

Black

2

قهوه ای خیلی تیره

Very dark brown

3

قهوه ای تیره

Dark brown

4

قهوه ای

Brown

5

قهوه ای متوسط

Medium Brown

6

قهوه ای روشن

Light Brown

7

بلوند تیره

Dark Brown

8

بلوند روشن

Light Blond

9

بلوند خیلی روشن

Very light blond

10

بلوند پلاتینه

Light platinium blond

 

مثلا:  خانمی که رنگ مویش قهوه ای تیره (شماره 3) می باشد برای دسترسی به رنگ بلوند تیره (شماره 7) با توجه به جدول فوق  باید 4 درجه موی خود را روشن کند (7منهای3=4)  از این رو  عمل دکلره باید بر روی موی او انجام پذیرد زیرا موی او بیش از سه درجه و به عبارت دقیق تر بیش از سه سطح (Level) روشن می شود

 

دکلره  مو در واقع از بین بردن رنگ مو از طریق اکسایش شیمیایی (Oxidation) رنگدانه های طبیعی مو، موسوم به ملانین(Melanin) است.  این عمل اغلب در حضور اکسیدکننده معروف آب اکسیژنه با فرمول شیمیایی H-O-O-H انجام می گردد.

ماده موثره پودر جامد دکلره «پروکساید» می باشد. پروکساید ترکیب شیمیایی دارای گروه پرو کسی (-O-O-) است که پر سولفات   S-O-O-S نمونه ای از آن می باشد.

این ماده اکسید کننده در اثر تجزیه، تبدیل به آب و یون پرهیدروکسیل (-HOO) می گردد،  این یون در مرحله بعدی به ملکول ملانین حمله کرده و آن را اکسید می کند و در نتیجه ملانین رنگ خود را( که در واقع رنگ طبیعی مو می باشد ) از دست می دهد .

در میان بقیه روش های شیمیایی آرایشی مو دکلره بیشترین آسیب را به مو می رساند از این رو لازم است قبل از آنکه دست به این عمل بزنید تمامی اقدامات پیشگیرانه (Precautions) را رعایت نمایید:

1-    قبل از هر چیز حساسیت پوستی خود را در نظر بگیرید زیرا در صورت داشتن حساسیت پوستی در موقع دکلره، ناراحتی های شدیدی ایجاد خواهد شد همیشه قبل از دکلره کردن آزمون حساسیت موسوم به

  Patch test آزمون پچ

را مطابق دستورالعمل انجام دهید.

2-    در نظر داشته باشید موی ضخیمتر  بسیار مشکل تر و در زمان طولانی تری دکلره می شود از این رو زمان تماس با مواد شیمیایی بیشتر شده و در نتیجه موی ضخیمتر بیشتر در معرض آسیب دیدن در اثر دکلره می باشد. بنابراین برای کاهش این زمان تماس، از روشهایی که باعث تسریع در عملیات دکلره می شوند استفاده نمایید به طور خلاصه می توان به استفاده از حرارت در زمان دکلره و همچنین استفاده از مواد شیمیایی قلیایی مثل محلول آمونیاک اشاره کرد.

3-         در ماه 8 و 9 حاملگی بهتر است عمل دکلره انجام نگردد.

4-      کسانی که از داروهای اعصاب استفاده می کنند نباید موهای خود را دکلره کنند.

5-     از تکرار کردن بیش از حد عمل دکلره     دوری کنید.

6- در دکلره مدت زمان بسیار حائز اهمیت است. مراقب باشید موی شما در اثر زمان تماس طولانی با مواد شیمیایی مخرب آسیب نبیند.

آسیبهای مو ناشی از دکلره کردن:

در اثر عدم رعایت اقدامات پیشگیرانه ذکر شده و یا عدم مهارت کسی که عمل دکلره را انجام می دهد آسیبهای جدی به پوست و مو وارد خواهد شد که به دو دسته شدید و خفیف تقسیم بندی می گردند:

1-    آسیبهای خفیف

  احساس خشکی یا  زبری موها در موقع لمس، گیرکردن موها در هم که این نوع آسیبها با استفاده از کاندیشنر (Conditioner) اصلاح خواهند شد.

2-    آسیبهای شدید

در اثر آسیب دیدن پولک های مو(Cuticle) که در واقع سپر محافظ  لایه های عمقی مو در برابر عوامل خارجی می باشد صورت می گیرد که عبارتند از:

 مو خوره ، شکستگی مو ، اسفنجی و متخلخل شدن مو و در نتیجه تمایل مو به نگه داشتن آب (به آن معنا که در این حالت مو به راحتی خشک نمی شود)،  مات شدن مو، از دست رفتن حالت پذیری مو.

* من این مقاله رو یادم نیست کجا پیدا کردم اما خودم (البته با کمک آقای همسر) از این روش استفاده کردم و جواب خوبی هم گرفتم .



 
برای شما جا نداریم
ساعت ٩:٢۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٧/۳/٢٦  

دلم را سپردم به بنگاه دنیا
و هی آگهی دادم اینجا و آنجا
و هر روز
برای دلم
مشتری آمد و رفت
و هی این و آن
سرسری آمد و رفت

*
ولی هیچ کس واقعا
اتاق دلم را تماشا نکرد
دلم قفل بود
کسی قفل قلب مرا وا نکرد

*
یکی گفت:
چرا این اتاق
پر از دود و آه است
یکی گفت:
چه دیوارهایش سیاه است
یکی گفت:
چرا نور اینجا کم است
و آن دیگری گفت:
و انگار هر آجرش
فقط از غم و غصه و ماتم است

*
و رفتند و بعدش
دلم ماند بی مشتری
ومن تازه آن وقت گفتم:
خدایا تو قلب مرا می خری؟

*
و فردای آن روز
خدا آمد و توی قلبم نشست
و در را به روی همه
پشت خود بست

*
و من روی آن در نوشتم:
ببخشید، دیگر
برای شما جا نداریم
از این پس به جز او
کسی را نداریم.


عرفان نظرآهاری



 
بریانی اصفهان
ساعت ۸:۱٥ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٧/۳/٢٦  

من چون مامانم اصفهانی هست امروز یک غذای اصفهانی رو میگم.

بریانی اصفهان

مواد لازم :

گوشت گوسفند 500 گرم

جگر سفید 200 گرم

ادویه 2 قاشق مربا خوری

جگر سفید 1 عدد

پیاز 4 عدد

زردچوبه قدری

فلفل قدری

نمک قدری

طرز تهیه:

گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفید گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادویه اصفهانی باشد , نان سنگک باشد .

گوشت را با 2 عدد پیاز و ادویه می گذاریم بپزد , جگر سفید را هم پس از پختن چرخ و سرخ می کنیم , گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم و نمک و فلفل و زرد چوبه را به میزان لازمه و علاقه شخصی به گوشت اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم , سپس در یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریانی اصفهانی , کمی روغن ریخته بطوریکه کف آن چرب و داغ شود , هر بریانی را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی کف ظرف پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم کمی که داغ شد روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم که فقط نان کمی مرطوب شود , بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان بر می گردانیم و مقداری سبزی معطر ( ریحان , نعناع و ترخان خشک و پودر شده ) روی آن می ریزیم , در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی می ریزیم .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای 4 تا 6 نفر کافیست



 
برنامه ریزی
ساعت ٩:٢٠ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٧/۳/٢۳  

سلام

من چند روزی ( دو هفته ) مریض بودم و مقدار متنابهی آمپول و سرم و مرخصی استعلاجی نوش جان کردم از همگی که نگرانم بودین ممنونم ، الان بهترم گرچه تا دیروز آمپول زدم .

امسال واقعا ویروس های عجیب و غریب زیادی اومده ، توی درمانگاه و بیمارستان هم خیلی مریض میاد که از این ویروس های جدید گرفتن .

آقای همسر بهتر شده اما کماکان درد داره و گاهی خیلی اذیت میشه .

کاری که گلپر توی وبلاگش کرده خیلی جالبه منم می خوام با اجازه گلپر همون کار رو بکنم تا وبلاگم از این بی سر و سامانی در بیاد و قانون مند بشه .

برنامه هفتگی وبلاگ :

شنبه : تغذیه

یکشنبه : شعر و داستان

دوشنبه : آموزشی – اجتماعی

سه شنبه : هنر

چهارشنبه : از همه چیز و همه جا

پنج شنبه : هفته ای که گذشت .

جمعه : تعطیل

 



 
تولد - سنگ کلیه
ساعت ٩:٤٥ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٧/۳/٧  

این روزا یک کم گرفتارم زیاد نمی نویسم چون آقای همسر سنگ کلیه داره اون هم نه یکی نه دوتا بلکه ۵ تا سه تا توی یک کلیه و ٢ تا توی یکی دیگه البته خیلی بزرگ نیستن اما خیلی درد می کشه منم همش بهش مایعات و داروهای گیاهی میدم بلکه سنگ ها زودتر دفع بشه .

یکشنبه ۵ خرداد تولدم بود و به همراه مامان و بابا و خواهری و آقای همسر تولد گرفتیم. پیر شدم دیگه

و یک اتوی موی ٧ کاره با دوتا پارچه مانتویی و یک دستبند کادو گرفتم.

خیلی برای آقای همسر ناراحتم چون خیلی درد می کشه و من نمی تونم هیچ کاری براش بکنم .

اگه دارویی میشناسید یا تجربه سنگ کلیه دارید منو راهنمایی کنید که چه کاری می تونم براش بکنم؟