زندگی آرام ما

اینجا جایی هست که من می خوام از خاطراتم بگم و از تجربیات شما دوستان استفاده کنم.
 
کالباس خانگی
ساعت ۱:۱٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٧/۱٠/٢٦  

امروز دستور کالباس خانگی رو میگذارم که هم بسیار سالم هست هم خیلی خوشمزه هست و هم خیلی گشتم تا پیدا کردم و خودم هم این دستور رو امتحان کردم.

ولی من فقط از گوشت سینه مرغ استفاده کردم.

به خصوص برای بچه ها که عاشق این چیزا هستن خیلی از کالباس های آماده سالم تر هست.

مواد لازم :

گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو
سیر : 3 حبه
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری
نمک : 1 قاشق مربا خوری
دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
هل : 5/0 قاشق مربا خوری
میخک : اندازه ی یک عدس
جوز هندی : اندازه ی 2 عدس
( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :

گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( یا در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه برش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »

اگه کسی از دوستان طرز تهیه شیرینی های ریز خانگی رو که برای عید درست میکنند بلد هست میشه لطف کنه و برام بفرسته؟